Szemöldök sminkelés tollal – a microblading alternatívája! Nanobrow Microblading Pen

Gondolkodtál már a microblading szemöldökön, de nem szereted az invazív eljárásokat? Én is!

A tartós sminkelés elég fájdalmas lehet és az egész néhány óráig tart. Az a tény, hogy fennáll a lehetősége, hogy a végén nem úgy néz ki, ahogy szeretném, sok álmatlan éjszakát okozott nekem. A microblading szemöldök hasonlít a tetováláshoz, mivel a pigmentet a felhám alá viszik be, így ha bármi rosszul sül el (például a bőr elutasítja a színt), az elfuserált kinézetet nehéz eltávolítani és hosszú hónapokig veled marad.

Uff… Szerencsére felfedeztem egy alternatívát! Szeretem a microblading utáni vastag szemöldök természetes hatását, ezért kerestem egy olyan terméket, amivel hasonló megjelenést érhetek el. És meg is találtam! Kíváncsi vagy? 🙂

Egy mikroblading hatású szemöldök toll- Nanobrow Microblading Pen

A Nanobrow Microblading Pen tökéletes termék azok számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék javítani szemöldökük kinézetét. Nem számít, hogy vékony és foltos a szemöldököd, vagy korrigálni szeretnéd a formát és feltölteni a ritkás területeket – ez a szemöldök toll segít néhány perc alatt természetes hatást elérni. 

Figyelemre méltó pontosság

A Nanobrow toll a kedvencem a szemöldököm megvastagítására, a formájuk kiegyenlítésére és a tökéletlenségek elfedésére. Vékony csíkokat készítek, hogy kitöltsem az íveimet, a hézagokat és a foltokat. A pehelyvékony hegye lehetővé teszi, hogy olyan finom vonalakat rajzoljak, amelyeket nem lehet megkülönböztetni a természetes szőrszálaktól. Úgy néz ki, mintha nem is viselnél sminket! 🙂 A hatás nagyon természetes. Ráadásul a szemöldök tollal készített smink sokkal természetesebbnek tűnik, mint a microblading (csak az én véleményem!).

✔ A természetesen bozontos szemöldök hatása

A pigmentek nagyon intenzívek, de nem túl erősek, ami lehetővé teszi, hogy fokozatosan építsd fel a színt és elkerüld a túl sötét vagy hamisnak tűnő szemöldök hatását. A Nanobrow Eyebrow Pomade precíz, a microblading technika által inspirált hegye lehetővé teszi a szemöldök pontos formázását és a szőrszálak közötti üres helyek kitöltését. A rendelkezésre álló néhány árnyalat megkönnyíti a hűvös vagy meleg alaptónusúak számára a tökéletes árnyalat megtalálását.

✔ Több óráig kitart és vízálló 

Szemöldök smink, amely egy intenzív edzőtermi edzés, egy forró nyári nap vagy egy medencés buli alatt is megmarad? Én sem hittem el, amíg ki nem próbáltam a Nanobrow Microblading Pen-t. Vízálló formulája garantálja a hosszan tartó teljesítményt. Könnyedén elkészítheted a sminked és hibátlanul fog kinézni egészen addig, amíg lemosod micellás vízzel vagy sminkeltávolító olajjal 🙂

Hogyan készítsünk szemöldök sminket szemöldök tollal?

Bemutatom nektek az én módszeremet, hogyan készítsétek el a szemöldökötöket egy tollal 🙂

  1. Válassz egy olyan színű tollat, ami a haj- és bőrszínedhez passzol.
  2. A termék használata előtt tisztítsd meg a szemöldöködet a sminkmaradványoktól, hogy jobban tapadjon a szőrszálakhoz.
  3. Fésüld át a szemöldöködet egy kefével, hogy a kívánt formát kapd.
  4. Helyezd a toll hegyét függőlegesen a szemöldöködhüz úgy, hogy a hegye csak egy kicsit érjen a bőrhöz – ez biztosítja a precizitást az apró vonalak létrehozásában.
  5. Kezdd a hézagok és foltok kitöltésével. Rajzolj finom és rövid szőrszálakat, utánozva a valódi természetes szemöldököt. Kerüld a túl hosszú vonalak létrehozását, mert a végén karikatúraszerűen vagy groteszknek tűnhet.
  6. Haladj a természetes szőrnövekedés mentén.
  7. Fejezd be a sminket egy átlátszó zselével, amely rögzíti a szemöldököt (opcionális).

A szemöldök toll gyors és egyszerű módszer, hogy gyönyörűen hangsúlyos és optikailag sűrű szemöldököt kapj. Próbáld ki a sminkelésnek ezt a módját és meglátod, milyen kis különbséggel lehet kifejezőbbé tenni a szemöldöködet 🙂


Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

Mielőtt megkérdeznéd: Nanobrow szemöldök toll megvásárolható a hivatalos weboldalukon → nanobrow.hu. Online vagy fizikai üzletekben is beszerezheted – szerintem a Douglas kínálatában is megtalálható.

Jó szórakozást kívánunk mindenkinek a sminkelésben! Puszi! 🙂