A legjobb szempilla lifting és lamináló szett? Nézd meg a ranglistát és fedezd fel a termékek előnyeit

Egyre népszerűbb az otthoni szempilla lifting. A nők hihetetlen hosszú és maximálisan ívelt szempillákat akarnak mindennapos szempilla göndörítő használata nélkül, amely gyengíti a pillákat. A természetes szépségre való törekvés, ezzel a módszerrel, egyre több rajongót szerez. A következő lista olyan otthoni szempilla lifting és lamináló szetteket foglal magába, melyeket érdemes megfontolni.

Otthoni szempilla lifting

A szempilla lifting mindig kéz a kézben jár a laminálással

Köszönet az otthoni szempilla lamináló kezelésnek, a nők egyszerűen és gyorsan csábító tekintetet kapnak. Nincs már szükség hosszú időpontokat foglalni a kozmetikusnál. A piacon található különféle szetteknek köszönhetően, egy DIY szempilla liftinget és laminálót többször is alkalmazhatunk. Az adottságoktól és a gyártó állításától függően, a csodásan megemelt hatás és ívelt szempillák 6-tól akár 12 hétig is eltarthatnak!

A szempilla liftinget úgy tervezték, hogy megfelelő emelést és nagyszerű ívet adjon a pilláknak. A laminálást viszont utolsó lépésként végezzük. Biztosítja, hogy a szempillák keratin segítségével megfelelően hidratáltak és ápoltak legyenek, amely nagyszerűen pótolja a pilla szerkezetének hiányosságait.

Otthoni szempilla lifting? Egyszerű!

A kozmetika fejlődésének köszönhetően, sok nő lehet saját maga szempilla készítője anélkül, hogy kimozdulna otthonról. Csupán szerezd be az egyikét azon szetteknek, melyek tartalmazzák a szükséges kellékeket, kiegészítőket és termékeket a szempilla liftinghez és lamináláshoz. Így ugyanolyan eredményt érhetsz el, mint a szépségszalonokban. Ez egy ideális megoldás nemcsak idő, de pénzmegtakarítás szempontjából is.

A kezelés megkezdése előtt, ajánlott elolvasni a szettben található használati útmutatót. Érdemes ellenőrizni, hogy az utasítások egyszerűek és könnyen érthetők-e. Ha bármilyen kétséged merül fel, bármikor megnézheted a gyártó honlapját, amely rendszerint oktatóanyagot is kínál.

Melyik szempilla lifting és lamináló szettet válasszuk?

Amikor az álmaid szempilla lamináló szettjét választod, érdemes leellenőrizni a tartalmukat, a formulájukat, de az elégedett vásárlók véleményét is. Ez többnyire olyan visszajelzés, amely bátorítja a nőket új termékek vásárlásra és kipróbálására. A piacon található szempilla lifting szetteket professzionális szépségszalonokban is használják, ami biztonságot és kiváló minőséget biztosít.

Azt is szem előtt kell tartani, hogy mint más kozmetikumok vagy kiegészítők, ezek is speciális lejárati dátummal rendelkeznek, melyet szigorúan be kell tartani a szemkörnyék különös érzékenysége miatt.

Az alábbiakban megtalálhatod számos kezdő szett ranglistáját a szempillák otthoni liftingjéhez és laminálásához. Olyan tényezőket vettünk figyelembe, mint a szett tartalma, kapott eredmények és az alkalmazás egyszerűsége.

1. Nanolash szempilla lifting és lamináló szett

A legjobb szempilla lifting és lamináló szett

A Nanolash márka elismert és híres a nők körében. A szempilla és szemöldök ápoló és formázó termékekre és kiegészítőkre specializált. A szett megvásárlásával mindent megkapsz, ami a szempillák otthoni laminálásához szükséges, részletes használati utasítással együtt. A szett sikeresen használható szépségszalonokban is.

A gyártó biztosítja, hogy a szempilla liftinget és laminálást követően akár 8 hétig is élvezheted a hatást! Ez jobban látható a kezelést követő első hetekben. Az előzőleg vékony és rövid szempillák vastagabbak lesznek, és a lifting hatás látványos.

A szempillák azonnal fényesebbé válnak és színük új mélységet nyer, mutatóssá téve a szem keretét. A szempilla vonala szintén érezhetően megvastagszik, így elfedhetsz bármilyen rést.

A szett termékekből és hasznos kiegészítőkből áll, melyek akár 10 alkalmazásra is elegendők. Az alacsony árának és nagyszerű hatásának köszönhetően, nem csupán időt, de pénzt is megtakaríthatsz. Ugyanis egyetlen kezelés egy szépségszalonban gyakran annyiba kerül, mint a Nanolash teljes szettje.

A Nanolash szempilla lamináló szett egy praktikus és elegáns  dobozban érkezik, és a következőket tartalmazza: szempilla lifting ragasztó, 10 tasak kezeléshez szükséges aktiváló, 10 tasak semlegesítő, 10 tasak keratin kondicionáló, 3 pár szilikon rúd – szükség szerint vágható -, és 3 speciális formájú kefe. A szett 10 teljes lamináló kezelésre elegendő, rendkívül hatékonnyá téve ezzel a készletet.

Nanolash Lash Lift Kit tökéletes lesz mindennapi formázáshoz és különleges eseményekhez. A gyönyörű, hosszabb és ívelt szempillák növelik az önbizalmat. A felvitt kreatin kondicionál azonnal táplálja a szempillákat és ragyogást nyújt nekik. A keratinon felül, a formulák tartalmaznak lanolint is, amely javítja a szempillák állapotát, és megakadályozza a nedvesség elpárolgását. Az értékes szőlőmag olaj vagy avokádó olaj táplálja őket és növeli az ellenállóképességüket, míg a kókusz olaj védi a káros napsugarakkal szemben.

2. Elleebana Lash Lift – szempilla lifting kezdő szett

Az első fontos különbség a Nanolash és e között, a magas ára. Azonban egy jelentősen nagyobb termék kiszerelést kapsz. A szett állítólag 15-től akár 60 laminálásra is elegendő, így érdemes figyelembe venni, hogy teljesen ki tudod-e használni a terméket, ha otthon akarod elvégezni a kezelést.

Ez a szett biztosan kitűnően működik egy professzionális szépségszalonban, ahol hetente több alkalommal végzik a laminálást. A gyors felvitel és a szilikon rudak egyszerű felhelyezése a szemhéjra biztosítják, hogy az egész folyamat ne vegyen sok időt igénybe.

Ezzel a készlettel végzett laminálást követően, a szempillák megemeltek és ívesek lesznek. Egyszerű a használata és alkalmazható úgy rövid, mint hosszú szempillákon egyaránt. Érdekesség, hogy a gyártó biztosítja, hogy közvetlenül a laminálást követően nem kell feladnod a fürdőzést és úszást, ami ellentmond a jól ismert szabálynak, miszerint egy ideig ne tegyük ki a szempillákat túlzott nedvességnek.

Több alkalmazás elvégzéséhez, a szett több kiegészítőt is tartalmaz. A hagyományos ragasztón, 15 pár aktiváló és semlegesítő tasakon kívül, van benne szilikon rúd választék, egy fém applikátor, egy kefe és egy eltávolító hab.

3. RefectoCil Eyelash Lift – egy szett a megemelt szempillák tartós hatásáért

Ezzel a szettel csupán 13 perc alatt elkészítheted a szempilla laminálást. Ennek eredményeként, megfelelően megemelt és hosszú szempillákat kapsz, valamint az egész szempilla vonal sűrűbbnek tűnik. Az eredmény akár 6 hétig is eltart, és a szett 36 kezelésre elegendő.

Az összes kiegészítő egy praktikus sminktáskában található, amely egyéb célokra is használható. A szilikon rudak – melyeket itt Lifting Pad-nak neveznek – 3 méretben kaphatók. Ezek újra hasznosíthatók – mint az összes fent leírt készletben – itt azonban a gyártó azzal dicsekszik, hogy akár 100 alkalommal is felhasználhatók!

A tasakok helyett a RefectoCil szett mindent praktikus tubusban kínál, valamint a ragasztón, aktiválón és semlegesítőn kívül, található benne két mini kozmetikai tálka és két kefe is. Ezek még kényelmesebbé teszik a kezelés elvégzését.

4. Thuya szempilla lifting szett

A Thuya márka nem csupán a szempilla liftingre és laminálásra kínál szettet. A gyártó biztosítja, hogy a szettben található tartós gél a szemöldök formázására is használható. Ez egy meglehetősen érdekes lehetőség, amely minden bizonnyal érdeklődést kelt azon nők körében, akik a szemöldökük megjelenéséről is gondoskodni szeretnének.

A kezelés hatása azonnal látható, mely általában 6-8 hétig tart. A szett formulája nem tér el a ranglistán található többi terméktől. A gélen felül egy ragasztót, pálcikákat, egy kis fésűt, egy semlegesítő krémet és 3 méretű szilikon rudat találhatunk a dobozban (10 darabot).

Egy érdekes tény, amit érdemes megemlíteni, hogy az emelő ragasztónak egyedi összetétele van, és nem tartalmaz latexet. Ehelyett egy kellemes és gyengéd rágógumi illata van.

5. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

A MIYA szettje azoknak a nőknek való, akik egy otthoni laminálást szeretnének kipróbálni anélkül, hogy  aggódniuk kellene a túl erős hatás miatt.

Az első alkalmazást követően a szempillák láthatóan íveltek és megemeltek lesznek. Nem kenődnek el amikor időjárásnak vannak kitéve, és 6 hétig megtartják formájukat az első kezelést követően.

A többi szetthez hasonló tulajdonsága a keratin, amely a fő összetevője. A szett tartalmaz még ragasztót, tisztítót, kondicionáló szérumot, rögzítő krémet, különböző formájú és célú keféket és szilikon rudakat.

Csakúgy mint a Thuya lamináló szett, ez is alkalmas a szemöldök laminálására. Ez szintén fokozza a szett vonzerejét és növeli a formázási lehetőségeket.

6. Szemöldök lamináló és szempilla lifting szett – Protein Reconstruction System ZOLA

Végül itt a szett a Zola márkától. Ez talán a legegyszerűbb az említett szettek közül. Minden csupán 3 terméken alapszik, 1-től 3-ig felszámozott tubusokban, így nem keverjük össze a termékeket, és nem marad ki egy sem.

A szett nem tartalmaz pálcákat, szilikon rudakat vagy applikátorokat. A felvitel rendkívül egyszerű, de előre meg kell venni néhány kiegészítőt hozzá.

A szettet használva nem csak szempillát formázhatsz, hanem szemöldököt is. A gyártó nem jelzi, hogy a laminálás hatása mennyi ideig tart. Ehelyett azt az információt nyújtja, hogy a kezelés csökkenti a szempillák törékenységét, és 20%-kal ellenállóbbá teszi őket külső tényezőkkel szemben.

Valószínű ez a piacon található legkönnyebben használható szett. Ugyanakkor nem igazán átfogó.

Mit vegyünk figyelembe, amikor szempilla lamináló szettet választunk?

Nem egyszerű a szett kiválasztása, különösen ilyen sok termék közül. Mielőtt választanánk, érdemes megkérdezni magunktól, milyen hatást szeretnénk elérni.

Mielőtt kiválasztjuk a szempilla lifting és lamináló szettet, érdemes megnézni más felhasználók által kapott eredményeket. Más felhasználó véleménye gyakran meggyőzhet egy bizonyos termék használatáról. Ellenőrizd le – a szórólapon vagy online -, mennyi ideig tart a szempilla lifting és lamináló hatása, és a szett hány kezelésre elegendő. Hasznos azt is tudni, hogy mi a termékek összetevőinek eredete, és a formula maga.

A legtöbb DIY szempilla lifting és lamináló szett gyors és problémamentes felvitelt kínál, és a kapott eredmények a professzionális szépségszalonokéhoz hasonlók.