Szempilla lifting otthon? A Nanolash Lift Kit segítségével teljesen egyedül is elvégezheti a kezelést!

Nanolash Lift Kit szempilla lifting szett

Minden nő szeretne természetes kinézetű, dús szempillákat kozmetikai termékek segítségével, viszont a szempillaspirál, kondicionálók vagy szempilla szérumok néha sikertelenek. Ezért érdemes a Nanolash Lift Kit szempilla lifting szettet fontolóra venni. Ezt a nem megterhelő kezelést a szempillák hosszára, volumenére és javítására, könnyedén elvégezheti otthon is.

Mit kell tudnia a szempilla liftingről és laminálásról?

A lifting kezelésről nem a szempilla jut eszünkbe. A legnépszerűbb az arc lifting, segítve a bőr feszességének és rugalmasságának javítását. Kiderült azonban, hogy a szépségszalonok nem ismernek lehetetlent.

szempilla lifting az egyik legkeresettebb szépségkezeléssé vált.  Mit is foglal ez magába? Meghosszabbítja, felemeli és dúsítja a szempillákat, egy időben javítva annak szerkezetét. A szempilla lifting speciális formulákat használ, melyekkel biztosítja a szempillák íveltségét, és a kezelés egyéb eredményeinek hosszantartó hatását.

Az is kiderült, hogy a szempilla stylistok elég magas áron végzik ezt az eljárást. A Nanolash Lift Kit-nek köszönhetően spórolhat, és otthon is elvégezheti a szempilla liftinget.

Mit tesz a Nanolash Lift Kit?

Nanolash Lift Kit szempilla lifting szett egy népszerű szépség márka terméke. Mindezidáig, a Nanolash összes szempilla ápoló és formázó terméke sikeres volt, nagyra értékelt és kedvelt a nők körében.

A Nanolash Lift Kit egy prémium minőségű, professzionális szempillára való termék, melyet még a kezdők is tudnak használni.

Professzionális szempillára való termék - Nanolash Lift Kit

A Nanolash szempilla lifting szett három formulát tartalmaz: 10 db 0,5 ml-es tasakot.

  • Lift – 1. lépés
  • Fix – 2. lépés
  • Keratin Boost – 3. lépés

A szett egyéb szükséges tartozékokat is tartalmaz:

  • Szilikon rudak: 3 pár, 3 méretben
  • A ragasztó (Lift Lash ragasztó) a rudak rögzítéséhez
  • Egyéb kiegészítők az otthoni szempilla lamináláshoz

Nanolash Lift Kit egy rendkívül hosszantartó és hatékony szempilla lifting szett, mely 10 szempilla lamináláshoz elegendő. A termékgyártó szerint az eredmény legalább 8 hétig kell tartson, bár ez függ a szempillák kezdeti állapotától. A hatás egy picit gyorsabban fakulhat a rendkívül sérült szempillákon.

Szempilla lifting otthon a Nanolash Lash Kit-et használva? Nézze milyen egyszerű!

A szempilla lifting lehetővé teszi, hogy teljesen átalakítsa szempillái kinézetét, egy otthon végzett teljesen problémamentes eljárás keretében. Kulcsfontosságú a szempillák megfelelő előkészítése. A sminket alaposan el kell távolítani.
Ezt követően, válassza szét az alsó és felső szempillákat a speciális rudak felhelyezésével, a legalkalmasabb méretet és ívet kiválasztva. Ezután vigye fel a formulákat, melyek fel vannak címkézve az egyszerű használat érdekében. Tudnia kell:

  • Minden egyes formulának 7-10 percig kell a szempillán maradnia.
  • A felvitt terméket el kell távolítani, mielőtt a következő terméket felteszi.

Amint leveszi a szilikon rudakat, máris élvezni fogja a szenzációs eredményt. Szempillái már a legelső kezelés után sokkal hosszabbak, dúsabbak, hidratáltabbak és íveltebbek lesznek. Más szóval, a szempilla göndörítő már fölösleges lesz.

Nanolash Lift Kit

Nanolash Lift Kit – Összefoglaló a szempilla lifting szett működéséről

Nanolash Lift Kit egy módja annak, hogy a népszerű szempilla kezelést a szalonból a saját fürdőszobájába helyezze. Ma már gyorsan és egyszerűen javíthat a szempillái szerkezetén, és kívánt formát adhat nekik. Az a nagyszerű ebben a szempilla lamináló szettben, hogy a formulák természetes összetevőkből készültek, úgy mint például az abesszin olaj vagy avokádó olaj. Az összetevők mélyen hidratálják a szempillákat, egyszerre hosszúságot és volument nyújtva nekik.

A prémium minőségű Nanolash szempilla lifting termék mindenki számára egy tökéletes választás. A szett hosszantartó hatást nyújt, és sokan le fognak tudni mondani a szempilla göndörítőről.