Hogyan mossuk a hajunkat megfelelően a Nanoil Algae Micellar Shampoo segítségével?

A megfelelő tisztítás a hajápolási rutin legfontosabb eleme. Egy jó sampon segítségével erősítheted és ápolhatod a hajat, illetve a tartását is fokozhatod. A haj és a fejbőr tisztítása esszenciális, tudnunk kell, hogy a legjobb eredmény érdekében, hogyan mossuk és milyen termékekkel ápoljuk. Legyen csodálatos a hajad: használj alga kivonatban gazdag micellás sampont és tanuld meg maximalizálni a szépítő hatásmechanizmusát. 

nanoil Algae Micellar Shampoo

Miért válaszd a Nanoil Algae Micellar Shampoo-t?

A hajmosás elhanyagolása ráadásul csak ront a helyzeten. Az olaj nem az egyetlen dolog, amely felgyülhet a fejbőrön és a hajon: termék lerakódások, szennyeződések és méreganyagok úgyszintén. Samponozás közben minden rossznak távoznia kell. Megdöbbentő módon a samponok 80%-a elbukik ezen a teszten. Végeredményben pedig a frizuránk mindig egy kicsit koszos marad. Ennek következtében a haj károsul, hiszen a regeneráció nem mehet végbe. A fejbőr működése nem lesz megfelelő, kiszárad vagy túl termeli a faggyút. A Nanoil micellás sampon alapja algakivonat, amely a micellás formulának köszönhetően mélytisztító hatású. Ez a technológia forradalmasította a bőr és hajtisztítást. A micellák ügyesen képesek elejteni, majd eltávolítani minden koszrészecskét. A hajad kiöblítését követően biztos lehetsz abban, hogy minden szennyeződés távozott. A Nanoil samponja a benne lévő Nori kivonatnak hála ráadásul kondícionálja is a hajat, az ásványi anyagok pedig nedvesítik és táplálják a hajat. A termék teljesen megtisztítja, erősíti és szépíti a hajkoronát.

nanoil Algae Micellar Shampoo

Hogyan mosd a hajad? Lássuk a  Nanoil Algae Micellar Shampoo hatását 

  1. NEDVESÍTSD BE A HAJADAT LANGYOS VÍZZEL: a hő nem tesz jót, mert gyengíti a hajtöveket, ami végeredményben hajhullást eredményez. A víz mindig legyen kellemes és meleg, soha nem tűzforró.
  2. TEGYÉL EGY ADAG SAMPONT A TENYEREDBE: tegyél egy kisebb mennyiséget a tenyeredbe a Nanoil micellás samponjából (jól habzik, így nem kell túl sokat használnod belőle).
  3. OSZLASD EL A SAMPONT A GYÖKEREKNÉL: a termék első körben vízzel való elegyítése a Nanoil esetében csak opcionális, hiszen a sampon nem sűrű, ráadásul jól is habzik, így nem fogja elnehezíteni a hajat.
  4. MASSZÍROZD MEG A FEJBŐRT: a micella részecskék önmaguktól is akcióba lendülnek, de a fejbőr átmasszírozásával növelheted a hatékonyságukat, amivel ráadásul nemcsak, hogy stimulálhatod a vérkeringést, de a hajhagymákat is erősítheted. Ügyelj arra, hogy az ujjbegyeiddel gyengéden végezz körkörös mozdulatokat, a fejbőr és a haj irritációjának elkerülése érdekében.
  5. LANGYOS VÍZZEL ÖBLÍTSD KI A SAMPONT: a forró víz öblítéshez sem megfelelő. Meggyengíti a hajtöveket és a hajat is.
  6. ISMÉTELD MEG, HA SZÜKSÉGES: Ha túl sok formázó terméket használtál volna és úgy érzed újra meg kell mosnod a hajadat, hát tegyél így. Így garantálhatod, hogy még a legnehezebb szilikonok is eltávolításra kerülnek majd a fejbőrről és a hajról a Nanoil Shampoo által. Hagyj időt, hogy az alga kivonat hatónyagai felszívódhassanak. A sampon ragyogást fokozó tara gumit is tartalmaz, amely szépíti és védőbevonattal is ellátja a hajat.
  7. HASZNÁLJ HIDEG VIZET A VÉGSŐ ÖBLÍTÉSHEZ: a hideg víz, persze csak ha kibírod, a leghasznosabb az öblítésnél. Az alacsony hőmérséklet eltömíti a kutikulákat, így lesz a haj puha, fényes és egészségesnek kinéző.
  8. SOHA NE TÖRÖLD MEG TÚL DURVÁN: a nedves haj rendkívül érzékeny a mechanikus sérülésekre, szóval bánj vele gyengéden. Gyengéden itasd fel a vizet a hajról, így távolítva el a felesleges nedvességet. Használj széles fogazatú fésűt a haj gyengéd igazításához és a sérülések kiküszöböléséhez.

Szeretnéd tovább fokozni a sampon hatékonyságát? A www.nanoil.hu oldalon megtalálsz ehhez midnen segítséget, kétfázisú kondicionálót, Nori algában gazdag hajmaszkot és minden csoda készítményt az arcra, a testre és a hajra. Ne várj tovább, fokozd a természetes szépségedet a Nanoil segítségével!