Két lépésre a gyönyörû hajtól. Ismerje meg a Nanoil természetes erejét!

Ideje rendszerezni ismeretét a hajról és annak szükségleteirõl. Nem minden haj igényli a regenerálást, mint ahogyan a termikus kezelést sem feltétlenül kell letiltani a kezelések listájáról. A Nanoil hajolaj alacsony, közepes és magas porozitású hajra megfejti a hajápolás rejtélyét. Tegyen két lépést elõre, hogy újra beleszeressen hajába.

Hajunk állandóan ki van téve különbözõ tényezõk káros hatásának szinte minden nap. Érdemes egy kis idõt az erõsítésére és védelmére szánni, különben a fodrász következõ látogatása során le fogja vágni a haját. Egészséges hajbõr, vitális hajhagymák, erõs és egészséges haj. Mind kéznyújtásnyira van.

Mi károsíthatja a haját?

A sérülésekre a legérzékenyebb a nedves és kócos haj, méghozzá azért, mert nem boncoljuk ki mindjárt mosás után, nem fésüljük ki mosás elõtt vagy nedves és laza hajjal megyünk aludni. Hajszárítás, hajkiegyenesítés és göndörítés esetében is meg kell óvni állapotát, mert a magas hõmérséklet és a felesleges hajformáló kozmetikumok kiszáradást okozhatnak, gyengítenek és leterhelik. Ne csak a hajvégeket fésülje. Ha csak a végeket fésüli, az legyengíti õket, mert nem stimulálja a fejbõr vérkeringését és nem terjeszti végig a faggyút. Szintén nem kedvezõ túl gyakran hajat mosni, ami eltávolítja az olajt a hajról és védtelenül hagyja azt. A hajra kifejtett rossz hatásnak atmoszférikus tényezõi vannak, melyek sajnos nem irányíthatóak, viszont meg tudja védeni haját tõlük.

Azonban, a legnagyobb károkat a rosszul kiválasztott kozmetikumokkal tudjuk elérni. Olyan sampon, balzsam és egyéb hajformáló termék vásárlásával, melynek több száz összetevõjét ki sem tudjuk ejteni. Egyik haj sem bírja túl sokáig. A leghatékonyabb hajápolás igazodik a haj szerkezetéhez és figyelembe veszi a hajtípusok közötti különbségeket.

Gyönyörű haj - Nanoil

1 LÉPÉS
Válassza a Nanoil hajolajok három verziója közül az egyiket

A Nanoil hajolajok elsõként úgy lettek kifejlesztve, hogy formulájuk tökéletesen alkalmazkodik a haj különbözõ porozitásához (kisebb vagy nagyobb kárként ismert a haj szerkezetén). Ezeknek nem csak könnyû formulája van, hanem ápolják a hajat a gyökerétõl a végekig. A Nanoil hajolajnak jótékony hatása van a fejbõr állapotára is. Elképzelhet ennél jobb kezelést?

A Nanoil három kínálata közül megtalálja a kedvencét. Nem létezik univerzális hajkezelés. De van három Nanoil hajolaj, mely teljesíti mindhárom típus igényét.

Magas porozitású haj a leginkább gyenge haj jellemzõje. Ez a hajtípus általában sok és rendszeres festést és fehérítést szenvedett, valamint gyakori kezeléseken ment keresztül, többek között hõkezelésen is. A haj száraz, a keratin szerkezet sérült és a hajnak védelemre van szüksége, mert a kutikulái teljesen nyitottak. Ennek eredményeként a haj göndörödik, törékeny, fakó, ragyogás hiányban szenved, fénytõl megfosztott, tapintásra érdes, gyakran kócos és kivirágzott végei vannak. A haj szintén korpásodásra hajlamos.

A regeneráló, kondicionáló és védõ tulajdonságokkal bíró tökéletes kompozíció hatékonyan gondoskodik a megfelelõ hidratálásról, csillapítja az irritációkat és erõsíti a sérült hajat. Ha haja magas porozitású, számára legalkalmasabb aNanoil magas porozitású hajra (6 természetes olaj és 8 kiegészítõ összetevõ).

Alacsony porozitású haj elviekben a legegészségesebb, bár ezt a legnehezebb kezelni. Külsõ szerkezete feszes, minden kozmetikum a haj felületén marad, ahelyett, hogy behatolna a belsejébe, így a stilizálása lehetetlen. Ugyanakkor kétségen kívül könnyebb leterhelni a felesleges kozmetikumokkal vagy a nem megfelelõ termékek használatával. Ilyen körülmények között a haj elveszíti volumenét, egyenes és nehéz. A korlátozott levegõ cirkulációja miatt a fejbõrnél, a haj gyökerei hajlamosak a zsírosodásra.

A védõ tulajdonságokkal bíró természetes olajok legjobb kombinációja tökéletesen ápolja a hajat anélkül, hogy feleslegesen leterhelné, miközben felemeli a tövénél, megfelelõen gondoskodik a fejbõr pH értékérõl és védi a haj érzékeny szerkezetét. Amennyiben haja alacsony porozitású, legjobb megoldás számára a Nanoil alacsony porozitású hajrar (9 természetes olaj és 6 kiegészítõ összetevõ).

Közepes porozitású haja van minden második nõnek és mégis ezt a típust a legnehezebb megállapítani. Ez a hajtípus valahol az alacsony és magas porozitású haj közé sorolható, azaz a haj nem túlzottan sérült, mégis nem teljesen egészséges. Kutikulái megemelkedettek, a haj a nedvességtõl begöndörödik, elveszíti ragyogását és megtörik. Nagyon nehéz megszelídíteni ezt a hajat, hiszen korpásodhat, végei szárazak lehetnek, töve zsírosodhat és túlzottan hullik.

A megfelelõen kiválasztott olajok regeneráló, védõ és hidratáló tulajdonságokkal jelentõsen javítják a haj állapotát, erõsítik, gondoskodnak a megfelelõ hidratálásról és újjáépítik a hajat. Amennyiben haja közepes porozitású, válassza a Nanoil-t közepes porozitású hajra (6 természetes olaj és 6 kiegészítõ összetevõ).

2 LÉPÉS
Rendszeresen használja a Nanoil-t

Nincs még olyan termék, melynek használata ilyen könnyû és probléma mentes. Megszokjuk azokat a termékeket, amelyeknek használata kifejezetten elõ van írva, és az elvárt eredmények eléréséhez muszáj ezeket betartani. A Nanoil hajolaj különbözõ hajtípusokra tökéletesen kifejlesztett formulával rendelkezik, ami kizárólag természetes olajokon alapul. Ettõl a Nanoil hajolaj számos használatra alkalmas különbözõ módon, még a fejbõrön is.

Az egyetlen feltétel a rendszeresség. Amennyiben elkezdi a természetes olajos kezelést, rendszeresen kell használni, pl. minden hajmosásánál. Bár a Nanoil hajolaj minden használatra alkalmas, hajmosás elõtt és után is. Melyek a további lehetõségek? Minden Nanoil hajolaj így használható:

 • kis mennyiségben száraz és nedves hajon hajmosás elõtt,
 • rendszeres hajolajozáshoz, még az éjszaka alatt,
 • olyan kozmetikumként, mely megkönnyíti a stilizálást és meggyorsítja a száradási idõt,
 • csak fejbõr olajozás kezelésre,
 • érzékeny hajvégek védelmére,
 • fokozó kiegészítõként egyéb termékekben, mint pl. samponban
 • kis mennyiségben napközben az ellenállhatatlan ragyogás elérése érdekében.

19 Komment “Két lépésre a gyönyörû hajtól. Ismerje meg a Nanoil természetes erejét!”

 1. Vali

  ez a cikk eszembe juttatta a haj olajozását, amit régóta nem végeztem. Viszont arra emlékszem, hogy nagyon puha volt a hajam 🙂

  Válasz
 2. SaroltaR

  én ezt az olajt használom a hajápolásra és igazolhatom, hogy csodákat művel!

  Válasz
 3. Vivi

  az argán olajos kezelés a legjobb, de már hallottam, hogy a kész olaj keverékek jobbak, ezért én is veszek egyet. Szerintem a választás könnyű, a nanoilt választom.

  Válasz
 4. Anna19

  kókuszolaj a hajamon? Borzadály! Úgy tűnik, hogy többet kell olvasnom a haj porozitásáról és különböző olajokat használni

  Válasz
 5. Beáta

  sok porozitást megállapító tesztet találsz a neten. Nekem is ez segített a megfelelő olaj kiválasztásához. Én, most a nanoil közepes porozitású hajra verziót használom és ez tökéletes a hajamra.

  Válasz
 6. Katalin

  Az olaj rendben van, de nem biztos, hogy újra megveszem, mert van hozzá hasonló olcsóbb áron.

  Válasz
 7. Fanni

  az eredeti természetes olajok nem olcsóak, ezért az ár szerintem érthető

  Válasz
 8. Dóri

  Nemrég használtam először az olajt és meglepődtem, hogy a hajam milyen puha az érintésre. A hajam sosem volt ilyen, bármit is használtam. Ezidáig lenmagolajat alkalmaztam, most viszont áttértem a nanoilra és szerintem ez tökéletes a hajamnak.

  Válasz
 9. Margit

  sose láttam ezt az olajt, hol lehet megvásárolni?

  Válasz
 10. Natália

  Én a hivatalos honlapról rendletem, hogy biztosan az eredetit kapjam. Nem biztos, hogy boltban is kapható.

  Válasz
 11. Patti

  Sosem használtam olajt, mert mindig is azt hittem, hogy zsíros hajra nem érdemes olajt felvinni. De lehet, hogy többet kellene elolvasnom róla.

  Válasz
 12. Aranka

  Nekem valójában sokat segítettek az olajok! Sok sampont kipróbáltam, mind sikertelen volt, viszont az olaj után észrevettem a javulást.

  Válasz
 13. BlueEyes

  Az olajnak köszönhetően megszabadultam a zsíros haj problémájától

  Válasz
 14. Edit

  Nem ismerem ezt az olajt, de szeretném kipróbálni, mert a redken az utóbbi időben nem igazán hat :/

  Válasz
 15. Api

  meddig kell használni a nanoilt, hogy észrevegyem a változást?

  Válasz
 16. Natália

  Én kb. 3 hónappal később vettem észre, hogy sok babahajam van.

  Válasz
 17. Lilla

  Érdekes cikk. Épp ilyet kerestem.

  Válasz
 18. Reni

  Én szoktam olajozni a hajam, viszont a rendszerességgel van gondom….

  Válasz
 19. MonA

  Még nem használtam ezt az olajt, de tervezem, hogy hamarosan kitesztelem. A csomagolás olyan elegáns!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük