TOP 5 szempillaspirál, amit ismerned kell!

Gyönyörű, hosszú és dús szempillák villámgyorsan? Kozmetikus és kémiai szempillaragasztó nélkül? Kiderült, hogy lehetséges! Csak egy percet kell szánnod arra, hogy kiválaszd a tökéletes szempillaspirált, ami rendkívül problémásnak bizonyulhat. Sok szempillaspirál nem hatékony, lepattogzik és tönkreteszi az egész sminket. Ezért készítettünk egy TOP 5 rangsort a legjobb szempillaspirálokból, amelyekben a nők nyugodtan megbízhatnak!

TOP 5 szempillaspirál amit érdemes tesztelni

TOP 5 szempillaspirál, amit érdemes tesztelni!

Ennek a listának köszönhetően a tökéletes szempillaspirál kiválasztása soha többé nem lehet trükkös! Az általunk összeállított rangsorban szereplő szempillaspirálok megfelelnek a modern nők elvárásainak. A rangsor összeállítása során olyan tényezőket vettünk figyelembe, mint pl:

  • a termék tartóssága;
  • kényelmes alkalmazás;
  • a szempillaspirálhoz mellékelt kefe.

Ezek bizonyos értelemben a legfontosabb tényezők, amelyek meghatározzák a megfelelő szempillaspirál kiválasztását. Itt az ideje tehát felfedezni azokat a szempillaspirálokat, amelyekkel látványos eredményeket érhetsz el a mindennapi szempillasmink rutinodban. 

1. Nanolash szempillaspirál

Az első helyen a Nanolash szempillaspirál áll. Ez egy olyan szempillaspirál, amely már több ezer nő elvárásainak felelt meg világszerte, és a felhasználók csak jót tudnak róla mondani.

Kezdjük a termék tartósságával. A Nanolash szempillaspirál ideális állaggal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tökéletesen bevonja az összes szempillát. Ennek köszönhetően a szempillaspirál gyorsan szárad, és még akkor sem kell attól tartanod, hogy a szempillaspirál elkezd morzsolódni vagy lepattogzani, ha úgy érzed, hogy még egy réteggel több van rajta. A termék nedvesség hatására sem maszatolódik el.

Egy másik fontos tulajdonsága a választék sokfélesége, amikor erről a szempillaspirálról van szó. A márka két változatot adott ki a szempillaspirálból, így kiválaszthatod az ideális terméket. A márka weboldalán választhatunk:

Mindkét termék szilikonból készült, tökéletes formájú kefékkel van ellátva. Lehetővé teszik a szempillák precíz szétválasztását és a tövektől a végekig történő termékfelvitelt.

2. Lashcode szempillaspirál

A következő helyen a Lashcode Mascara áll. Ez egy nagyon jó hírnévvel rendelkező termék. Meg kell jegyezni, hogy ez a szempillaspirál nagyon tartós. A felhasználók egyértelműen rámutatnak arra, hogy nem maszatolódik vagy morzsolódik a nap folyamán.

Tudnod kell, hogy bár a Lashcode Mascara nem vízálló szempillaspirálként van címkézve, a felhasználók jelzik, hogy vízzel érintkezve nem maszatolódik.

Ami a Lashcode Mascara szempillaspirálhoz mellékelt kefét illeti, szintén nincs panasz. Optimálisan van kialakítva, így az alkalmazás igazi élvezet, és nem kell aggódnod a szempillák esetleges csomósodása miatt.

3. Guerlain Maxi Lash So Volume

A Guerlain Maxi Lash So Volume egy dúsító hatású szempillaspirál. Állítólag látványos volument ad a szempilláknak, és határozottabbá teszi őket. A felhasználók jelezték, hogy a kívánt hatást elérték, de csak egy második réteg felvitele után. Mivel azonban a Maxi Lash So Volume elég gyorsan szárad, ez nem jelenthet komoly problémát.

A kefe meglehetősen jól formázott. Rövid szálakkal rendelkezik, amelyek a hegyénél elvékonyodnak. Ez nem okozhat nehézséget a felvitel során. Azonban szem előtt kell tartanod, hogy magasabb hőmérsékleten a szempillaspirál elkezd elkenődni és maradványokat hagy a szemhéjon. A nap folyamán elkezdhet lepattogzani, különösen, ha több rétegben alkalmazod.

4. Mac Mineralize Multi-Effect Lash

A rangsorban a következő a Mac Mineralize Multi-Effect Lash szempillaspirál. Ez egy neves márka szempillaspirálja, amely egyben az egyik legjobb is a piacon. Érdemes a keféjével kezdeni, ami elég jól formázott. Nem okozhat problémát a termék felvitele során.

A Mac Mineralize Multi-Effect Lash lehetővé teszi, hogy már az első réteg után elérje a kívánt hatást. Ugyanakkor a felhasználóknak fel kell készülniük arra a tényre, hogy a nap végén kissé hámlani kezdhet. Ezt a szempillaspirált sem szabad szaunába vinni – hajlamos elkenődni a nedvességgel érintkezve.

5. Revlon Grow Luscious Bold lakk

Egy másik szempillaspirál, amire érdemes odafigyelni, a Revlon Grow Luscious Bold Lacquer. Ez egy elég jó szempillaspirál, bár vannak vele kapcsolatban fenntartások. Kezdjük azonban a pozitívumokkal, beszéljünk a keféről. Rövid, sűrűn elhelyezett sörtékkel rendelkezik, amelyek jól szétválasztják a szempillákat.

A fő hátránya azonban a szempillaspirál tartóssága, amely nem csak a nap végére morzsolódik, de hajlamos arra is, hogy magasabb hőmérsékletnek kitéve foltot hagyjon a szemhéjon.

A fenti rangsorban szereplő TOP 5 terméket tartjuk a legjobbnak. Az első helyet a Nanolash szempillaspirál foglalja el, mivel ez áll a legközelebb az ideálishoz. Szabadon tesztelheted választásainkat, és kiválaszthatod a legjobb szempillaspirált magadnak!