Javítás és színes műszempillák

A műszempillák egyre népszerűbbé válnak a nők körében, minden korosztályban. A gazdag választéknak köszönhetően, vagy megnagyobbítják a szemed kinézetét vagy ez szórakoztató sminkelemként szolgálnak. Az elmúlt pár évben lassan egy alapvető szépségeszközzé vált.

Műszempillák – Hasznos tudnivalók

A műszempillákat egy nappal az adott esemény előtt kell felhelyezni (Szilveszter, esküvő, bál) és csakis egy képzett szempillaszakértő végezheti el a műveletet. Ne tegyed fel a műszempillákat saját magadnak, mert lehet a végeredmény nem lesz olyan, mint az elvárt.

műszempillák3

Hogyan kell felhelyezni és leszedni a műszempillákat?

A szem környéki területnek tökéletesen tisztának és száraznak kell lennie. Először kifésülheted a szempilláidat a szempillaspirállal, de utána meg kell várni, hogy a festék teljesen megszáradjon, mielőtt műszempillákat használnánk. Egy megadott szélességű műszempilla pár érkezik, tehát fontos, hogy a szemünkhöz mérjük és méretre vágjuk. A speciális ragasztót, ami a csomaggal együtt érkezik, a szempillák vonalára kell felvinni. A kozmetikusnak meg kell várnia, míg a ragasztó szilárddá válik és csakis utána, csipesz segítségével kell felrakni a szempillák tövéhez. Ne aggódj, ha a ragasztó fehér és látható, mivel pár percen belül láthatatlanná válik. Próbálj nem pislogni addig, amíg a ragasztószer nem szárad meg és nem tartja jól a műszempillákat. A természetesebb kinézetért, érdemes a szempillákat egy vékony rétegnyi szempillafestékkel befedni, amit előbb is használtál.

műszempillák

Az 1:1 alkalmazás teljesen máshogy néz ki. A kozmetikus belemártja a műszempillát a ragasztóanyagba és az eredeti szempilla tövéhez helyezi. Ez a módszer több időt igényel, de természetesebb és tartósabb. Ha meg szeretnél szabadulni a műszempilláktól vagy a meghosszabbított szempilláktól, meg kell látogatnod a szépségszalont újra. A szempillaszakértő egy speciális tisztítót fog használni, ami feloldja a ragasztót anélkül, hogy kellemetlen lenne az érzékeny szem körüli területnek. A meghosszabbított szempillákat mindig egy szakértő kozmetikusnak kell eltávolítania, ha te fogod kihúzni és kirántani a hosszabbításokat, elképzelhető, hogy a természetes szempilláid is kihullanak. Ha nincs időd, hogy szépségszalonokba látogass el, fektesd be a pénzed egy jó szempillanövelő szérumba, mint például a Nanolash. Egy pár hét alatt a szempilláid sokkal hosszabbak lesznek és meglehetősen vastagabbak. Nanolash az egyetlen olyan szérum, ami sötétebbé varázsolja a szempillákat, mint amilyenek a kezelés előtt voltak. Az alkalmazása nagyon egyszerű és gyors. Vigyél fel egy nagyon keveset a szérumból közvetlenül a szempillák vonalára egy speciális, kicsi ecset segítségével. Fontos, hogy rendszeresen használd a Nanolash-t, lehetőleg minden este, lefekvés előtt. Bizonyosodj meg róla, hogy a bőröd smink- és krémmentes. A természetes összetevők, vitaminok és ásványok erősítik a szempillák tövét és eredményképpen a szempillák sokkal hosszabbra nőnek és vastagabbak lesznek.

Színes szempillák

Egyre több nő keres alternatívát a klasszikus fekete szempillákra. A gyártók különböző hosszúságú, vastagságú, formájú és színű szempillákat állítanak elő. A szemfesték tükrözni tudja a hangulatod. A legnépszerűbb színes műszempillák lila, zöld, piros és arany színekben pompáznak. Ha nem jutsz dűlőre, hogy melyiket válaszd, dönthetsz az ombre szempillák mellett is (két színből tevődik össze). Nem vagy elég bátor, de eleged van a fekete szempillákból? Most találhatsz különleges szetteket, amik 80%-ban feketék, de van néhány szempilla, ami színes. Ha zöld szemeid vannak és egy néhány lila szempillával rendelkező szettet választasz, a szemeid megugranak. Különleges alkalmakra, mint például egy karnevál, válassz műszempillákat, amiken kicsi, színes tollak vannak.

műszempillák2

Szempilla javítás

Habár ez a jellemzés rossz hatást kelthet, nincs semmi, ami miatt aggódni kellene. Hála a megfelelő műszempilláknak, teljesen megváltoztathatjuk a szemünk formáját. Ezen kívül elrejthetjük vagy minimalizálhatjuk a beeső szemhéjakat vagy a szemeket, amik túl szélesek vagy túl szűkek. Ha kicsi szemeid vannak és szeretnéd, hogy nagyobbnak látsszanak, viselhetsz speciális műszempillákat megfelelő göndörséggel és formával ellátva. Ne félj a műszempillákkal való kísérletezéstől. Ha tanácsra van szükséged, mindig meglátogathatod a helyi szempillaszakértőt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük