AHA Glikolsav

Az AHA kezelés a glikolsav elképesztő tulajdonságainak köszönhetően vált nagyon híressé. A glikolsav egy kémiai bőrhámlasztó. Az orron a pórusok könnyen eldugulhatnak. A bőr felszínének hámlasztása jelet küld a bőrnek, kényszerítve a bőr megújulását, ami gátolja az eldugulást.

Két fajta hámlasztó van: erőtani és kémiai. Az első módszerrel fizikailag lesikáljuk a bőr felsőrétegét. Ez a fajta hámlasztás könnyen irritációt és kipirodosást okozhat. A kémiai hámlaszttás annak ellenére,hogy savat rakunk az arcunkra, kiemelkedőbb és simább bőrt ederményez irritáció nélkül.

Glikolsav

A glikolsav hatékonysága miatt azegyik legismertebb kémiai hámlasztó. Boltokban és gyógyszertárakban 10%-os koncentrációban érhető el. A legjobb eredmény érdekében legalább 8%-os savtartalmú terméket vegyél.

Az AHA egy olyan kezelés, ami tökéletes elfoglalt páciensek számára, akik felfrissítenék és felderítenék arcszínüket kevés előkészülettel. Nagyon jó száraz es napozott, eldugult bőrre, ami kipattogáshoz is vezethet. Tisztitás után a természetes előforduló alfaglikolsavat és szalicilsavat rakunk a bőrünkre. A felsőbőrréteget gyengéden lehamlasztjuk és új,tiszta es ragyógó bőr kerül a felszínre. Egy gyengéd hámlasztás simítja és csökkenti a vonalakat,ráncokat és bármilyen elszíneződést. Mélyen a pórusokba hatol, hogy a pattanás fekélyt megsemmisítse. Bizsergő érzést észlelhetsz, ami annak a jele,hogy a gyümölcssav tényleg hat.

Az AHA kezelést követően a bőröd fiatalnak,rózsaszínnek és frissnek fog tűnni. Az egész kezelésnek körülbelül 30 percig kéne tartania. Fontos,hogy a bőröd védett legyen a nap ellen. Ha kíválóan akarsz kinézni egy különleges alkalomra,akkor a kezelést pár héttel korábban végezd el. Ragyogyó lesz a bőröd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük