Miért érdemes kipróbálni a DIY Eyelash Extensions Cluster szempilláit?

Minden nő törődik a szempilláival. Keretezik a szemet és az arcot, ezért érdemes kipróbálni a Nanolash DIY Eyelash Extensions-t. Ezek a fürtszempillák egyre népszerűbbek. Miért érdemes kipróbálnod őket?

nanolash diy lash extension

Hamis fürtszempillák – mit kell tudnod a DIY Eyelash Extensions-ről?

A DIY Eyelash Extensions újdonság a kozmetikai piacon. Ezek a Nanolash egyedi szempillafürtök garantálják az egyszerű szempilla hosszabbítást otthon!

A legtöbben talán csodálkoznak, hogyan lehetséges ez. Nos, a DIY Eyelash Extensions-el mindössze 10 perc alatt létrehozhatod a kívánt szempillastílust. Válaszd a pompás hollywoodi stílusú rajongókat vagy a finomabb, hétköznapi szempillákat. Bármelyik mellett is döntesz- 10 perc mindig elég ahhoz, hogy megváltoztasd a megjelenésedet.

A DIY Eyelash Extensions két változatban kapható:

  • egy szett – 36 fürtöt tartalmaz 3 méretben (10, 12 és 14 mm) és 8 stílusban.
  • szempilla hosszabbító készlet – a fürtszempillák mellett tartalmaz szempillacsipeszt, sealert, removert és bondert a Nanolash márkától.
szempillák csomókban nanolash

Hogyan kell alkalmazni a Nanolash fürtszempillákat?

A DIY Eyelash Extensions-t könnyű használni. Ezeket a műszempillákat úgy tervezték, hogy még a kezdők is gond nélkül fel tudják tenni őket.

A DIY szempillafürtök fekete, rugalmas pánttal rendelkeznek, amely elrejti az egyenetlenségeket. A fürtös szempillák felhelyezése mindössze négy egyszerű lépésből áll:

  • a bonder felvitele – elég egy vékony réteg ragasztó.
  • időt kell adni a ragasztónak, hogy a szükséges ragadós hatást elérje – ez általában 30-60 másodpercet vesz igénybe.
  • a fürtök kiválasztása és elhelyezése a szempillák tövében, a szempillasortól kb. 1 mm távolságra.
  • a csomók összenyomása és a sealer felvitele befejező lépésként – így megszabadulsz a ragadós anyagtól.

Annyi szempillacsomót tehetsz fel, amennyit csak szeretnél. Egyszeri alkalmazásként 4 vagy 5 csomó használata ajánlott. Természetesen addig kombinálhatod, amíg el nem éred a kívánt szempillastílust.

A DIY Eyelash Extensions akár 5 napig is tarthat. Ez idő alatt nem kell levenned a műszempillákat alváshoz sem, azonban ajánlatos elkerülni az olajos kozmetikumokat. Ezek többsége rossz hatással van a bonderre.

A Nanolash DIY Eyelash Extensions puha és bármilyen szemformához tökéletesen illik. Nem okozhat gondot a fürtszempillák otthoni gyors felhelyezése.

A Nanolash DIY Eyelash Extensions – áttekintés összesítve

A Nanolash DIY Eyelash Extensions egyedülállóak, ezek a műszempillák szuper puhák, rugalmasak, könnyen felhelyezhetők és különböző stílusokban kaphatók.

A Nanolash fürtszempillák felhelyezése legfeljebb 10 percet vesz igénybe. Jó minőségűek és akár 5 napig is a helyén maradnak. Ez egy ragyogó módja annak, hogy megváltoztasd a megjelenésedet anélkül, hogy károsítanád a természetes szempillákat.

A DIY szempilla hosszabbítások nagyszerűek különleges alkalmakra, valamint nem tervezett kirándulásokra. A különböző stílusoknak köszönhetően különböző szempillákat hozhatsz létre. Csodálatos műszempillák esküvőre, mindennapi viseletre vagy fotózásra.