Mik azok a terhességi csíkok?

Terhességi csíkok vagy egyenes vonalak vagy cikk-cakk vonalak a bőrön. Rózsaszínek mikor újak: és mikor már egy ideje megvannak,akkor fehérek lesznek. Az elszíneződött bőr felszíne hasonlít a cigarettapapír anyagára. Úgy néz ki,mintha csak meg lett volna nyújtva a bőr. Azokon a részeken vékonyabb és a felszíne egyenlőtlen. A terhességi csíkok a collagén és a rugalmas szövet veszteségét és károsodását jelzi. A csíkok a bőr rövid időn belüli nyúlásnak az eredményei. Nagyon könnyű ilyen csíkot szerezni terhesség alatt vagy mikor meghízunk.

csíkok

Hogyan szabaduljunk meg a terhességi csíkoktól?

Találsz sok olyan bőrápoló terméket,ami terhességi csíkok eltüntetésére szolgál. A leghatásosabb termék a piacon úgy tűnik a BioOil. Biztonságos terhes és szoptató nők számára. Sok tápanyagot és vitamint tartalmaz, ami behatol a bőrbe és belülről táplálja. A második dolog, ami sokat segít az a vérkeringés növelése az adott részeken. Tusolás közben szivaccsal masszírozd a csíkokat, majd kör-körös mozdulatokkal dörzsöld az olajat a bőrödbe.

Ha egyik tipp sem segít, fordulj egy szépségszalonhoz fejlettebb kezelésekért. Csináltathatsz kemikus hámlasztást, ami során a felső bőrréteget lehámlasztja és az új, világos bőr lesz látható. A kezelés során a tested több kollagént termel, így kevésbé lesznek feltűnőek a csíkok majd végül teljesen el is tűnnek. Egy másik kezelés, amit figyelmedbe ajánlok a terhességi csíkok lézeres eltávolítása. A kezelés fájdalommentes és nincs előállítási ideje.

Hogyan előzzük meg a terhességi csíkokat?

Ne felejtsd el megmasszírozni a bőröd és testápolót használni. A bőröd rugalmas marad és kevésbé lesz kollagén vesztéshez. Védd a bőröd a hőmérsékletváltozástól és ügyelj a ruháidra, hogy ne szorítsák el a vérkeringésed és akadálymentesen cirkuláljon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük