5 ok, amiért bele fogsz szeretni az argánolajos Nanoil Micellar Shampoo-ba

A mostani samponod lelapítja és élettelenné teszi a hajadat? Vagy éppen ellenkezőleg, fokozza a göndörödést és a statikusságot? Közvetlenül hajmosás után is azt érzed, hogy a hajad nem teljesen tiszta? Ez biztos jele annak, hogy le kell cserélned a hajtisztítódat. A jó hír az, hogy tudunk segíteni a fürtjeid és a fejbőröd alapos tisztításában. Ismerked meg a Nanoil micellás sampont argánolajjal! Miért számít jó ötletnek lecserélni a mostanit erre a samponra? Például azért, mert a Nanoil micellás sampon nem csak mélyen tisztít, de tápanyagokkal is ellátja a hajat.  

Argan Micellar Shampoo nanoil

Vitathatatlan tény, hogy a hajápolás nem lehet teljes a mélytisztítás nélkül. Tehát, ha bámulatosan szép frizurát szeretnél, akkor igyekezz ezentúl minél alaposabban hajat mosni –  ehhez szükséged lesz egy speciális segédeszközre. Ez név szerint a Nanoil Argan Micellar Shampoo. Folytasd az olvasást, hogy megtudd mi az az 5 ok, amiért bele fogsz szeretni a ebbe a hajtisztítóba.

5 ok, amiért az argánolajjal dúsított Nanoil Micellar Shampoo tökéletes a számodra 

1. Mély tisztítás. Ennek a samponnak a hagyományos termékekhez viszonyítva teljesen más a működési mechanizmusa. Sokkal jobban tisztít. Amire nem lenne képes a benne található micellák nélkül – az apró molekulák tökéletesen képesek megtisztítani a hajszálakat a portól, a lerakódott faggyútól, a szennyeződésektől és a termék maradványoktól. Így lehet a fejbőröd ténylegesen tiszta, illetve a hajad sem fog többé lelapulni.

2. A világ legnépszerűbb kozmetikai olaja. Ahogy a neve is sugallja, ebben a Nanoil samponban a világ egyik legjobb kozmetikai olajának tartott argánolaj is található. Ez garantálja a maximális törődést. Mit jelent ez pontosan? Az argánolaj megerősíti a gyenge fürtöket, meggátolja a károsodásukat, ráadásul tápanyagokkal is ellátja őket. A benne található Omega-zsírsavaknak, E-vitaminnal és növényi szterineknek köszönhetően a haj szebb és egészségesebb lesz.

3. Lélegzetelállító ragyogás. A természetes hatóanyagoknak köszönhetően a hajad könnyedén, a hajlaminálásnál megszokott káprázatos eredményt produkálhatja. A Tara gumi – mert ez a valódi csodaszer – egy lépésben fokozza a ragyogást és garantálja a védelmet.  A további előnye, hogy a tara gumi fenntartja a nedvességi szintjét, ezzel gátolva meg a kiszáradást.

4. A legjobb olaj a hajnak. Az argánolajon túl ebben a Nanoil samponban ricinusolaj is található, amelyről közismert tény, hogy számos előnnyel kecsegtet a haj számára. Ebben a micellás samponban a ricinus olajnak a következő fontos szerepkörök jutottak: antiszeptikus hatásának köszönhetően megküzd a bacilusokkal, nyugtatja és kondícionálja a fejbőrt, csillapítja az irritációt, erősíti a hajat és meggátolja a szín kifakulását.

5. Meghökkentő simaság és mélyhidratálás. A Nanoil micellás samponban az argánolajat szericinnel kombinálták, amely egy selyemből származó fehérje, amelyről ismeretes, hogy pozitív hatással van a hajra. A szericin tökéletesen simává, kellemes tapintásúvá és kezelhetővé teszi a hajat. Ráadásul a szericinnek hála a haj visszakapja az ellenálló képességét és a teljes életerejét. Ezzel egy időben, ez a fehérje visszatölti a hajszálakba a nedvességet, amely így kevésbé lesz hajlamos a borzolódásra.

A Nanoilnak nem ez a sampon az egyetlen argánolajjal dúsított csodaszere. Ha komplett argános kezelésben szeretnéd részesíteni a hajadat, akkor látogass el a Nanoil birodalmába. A [nanoil.co.uk] oldalon számos a legfinomabb kozmetikai olajjal készült természetes szépségápolási terméket találsz majd, amelyeknek hála remekül fogod magad érezni a bőrödben. Fedezd fel maga, milyen a legjobb Nanoilos test és hajápolás érzése.