Sokoldalú és többcélú kozmetikum, Nanoil Castor Oil – mindenre jó

A ricinusolaj (INCI: Ricinus Communis Seed Oil) tökéletes, természetes olaj a haj, a szemöldök és a szempillák növekedéséhez. Hatékonyan küzd a pattanások ellen, segít megszabadulni a narancsbőrtől és erősíti a törékeny körmöket is.

RICINUS OLAJ nanoil

Mivel a Nanoil Castor 50 ml-es flakonokban van, sokáig el fog tartani. Könnyű formulája van, így könnyedén használhatod testmasszázsra. Miért érdemes a Nanoil Castor Oil-t használni? Hidegen sajtolt, finomítatlan és 100%-ban bio termék. Pozitív értékeléseket kapott az interneten és a fogyasztók világszerte kedvelik.

Univerzális és többcélú ricinusolaj

Az olajat ricinusmagból nyerik ki. Különböző ápoló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek jótékony hatással vannak a bőrápolásra. Értékes zsírsavakat tartalmaz, például ricinolén-, linolén- vagy olajsavat. A gyógyászatban és a kozmetológiában használják. Évek óta a haj, a szemöldök és a szempillák növekedése szempontjából pótolhatatlan terméknek számít. Értékes A- és E-vitaminok, tápanyagok és egyéb, a hajat, a bőrt és a körmöket erősítő anyagok forrása.

Nanoil Castor Oil

Ez napjaink legnépszerűbb kozmetikai olaja. Lenyűgözően néz ki, borostyánszínű üvegbe zárva, barna és arany címkével. Nagy kapacitással és a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik. Főleg azért népszerű, mert számos bőrprobléma ellen képes felvenni a harcot. Univerzális, nem komedogén és mindenki számára alkalmas. Ez a többcélú termék ricinusmagból kivont vitamin-ásványi erővel rendelkezik. Ez egy organikus termék, amelyet a természettel harmóniában hoztak létre. Az Ecocert tanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet csak a legjobb, természetes termékeknek adnak.

Hogyan kell használni a Nanoil Castor Oil-t?

1. Hajolajos kezeléshez

Az olaj erősíti mind a fejbőrt, mind a haj teljes hosszát. Küzd az olyan bőrproblémák ellen, mint a korpásodás vagy a pikkelysömör. Megállítja a hajhullást és őrült módon növeszti a hajat. Egészséges, erős és természetesen fényes lesz tőle a haj. Az olaj tisztítja a fejbőrt, megakadályozza a zsírosodást és segít megőrizni a hajszínt.

2. Szérumként a hajvégekre

Nemcsak erősíti a tincseket, hanem természetes szérumként is működik a hajvégek számára. Az olaj masszírozásával végre megakadályozhatod a töredezést.

3. A sűrű szemöldökért és szempillákért

Végre elérheted álmaid dús, hosszú szempilláit és erős, sötét szemöldökét. A Nanoil ricinusolaj tökéletes termék, amely erősíti és dúsabbá teszi a hajat, természetes módon sötétíti azt. Erősen és egészségesen fog nőni.

4. A körmök megerősítéséhez

A ricinusolaj a legjobb, természetes körömápoló. Gyorsan regenerálja még a rendkívül sérült, töredezett körömlemezeket is.

A Nanoil Castor Oil előnyei

  • Gombaölő és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik,
  • minőségi, hidegen sajtolt, finomítatlan és 100%-ban bio,
  • védi a bőrt a károsodástól és a kiszáradástól,
  • nagy kapacitással és a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik,
  • ösztönzi a haj, a szemöldök és a szempillák növekedését,
  • multifunkcionális és univerzális.

Mindenki szereti a Nanoil Castor Oil-t, mert olyan sokféleképpen használható. Alkalmazhatod a hajadra, az arcodra, a körmeidre, a szemöldöködre és a szempilláidra. Segít megszabadulni a striáktól és a cellulittól, a hajad nem hullik tovább, a bőröd pedig hibátlanul szép lesz. Ami a Nanoil Castor Oil-t kiemeli a többi olaj közül, az a nagy kapacitás és a legjobb összetevők.

castor oil nanoil

Hol lehet megvásárolni a Nanoil Castor Oil-t ?

Számos online drogériában megtalálod, de a legjobb, ha a hivatalos nanoil.hu weboldalon rendeled meg. Érdemes megnézned a többi, pótolhatatlan Nanoil kozmetikumot is, amelyek gazdagítják a mindennapi ápolást. Házhoz szállítunk.