Japán jád hozó – arc és test masszázs

Jád masszírozás a gördülő jádhengerek és hasonló eszközök használatával történik, amelyek segítenek az egészségre és jólétre. Az első jádhengereket az ősi kínai orvosok kezdték használni, hogy nyugodtabb andalúgokat biztosítsanak a betegek számára, miközben a vérkeringést, a bőr rugalmasságát és egyéb pozitív hatásokat is fokozták. Az elmúlt években népszerűsödött a jádhua-használat is Kínából, Japánból és más asziatikus országokból.

A japán jád-hengerek különböznek a kínaiaktól. Ezek gazdagabb anyagokból készülnek, rendszerint jádcsomóból és gyöngyökből, amelyek kényelmesek az arcra és a testre való masszírozáshoz. Ezek a termékek is tartalmaznak ásványokat, illóolajokat és egyéb gyógyfüveket egyedi összetevők kombinációjaként, amelyeknek pozitív hatása van a bőrre.

A japán Jád gördülő a hűsítő, tónusosító és feszesítés által segíti az arcot és a testet. Ez a módszer csökkenti a duzzanatot, a kezekben és lábakban lévő nehézséget és egyénre szabott velemeket nyújt a bőrfeszesítéshez és a hámlasztáshoz. A jádgördítésnek nincs mellékhatása, mivel természetes anyagokkal készül és biztonságosan fér el a bőr felszínén.

A jádhengerek hatékonyan képesek javítani az arcbőr és a test megjelenését. A jádömzsök állandóan mozgatják a bőrt, ami serkenti a vérkeringést, segíteti a szövetek lágyítását, növeli a bőr hidratálását és csökkenti a hámlását. Az arc feszesebbé válik, és az öregedés jelei, mint az ödémák, ráncok vagy simább lesz, amely segít megelőzni a korai öregedést.

A japán jád-hengerek számos más területen használhatók. Az extra feszesítő hatások elősegíthetik a várandós nők bőrének megsegítését a ráncok ellen és a két oldali megjelenésért. Az ízületi fájdalmak csökkentésére is használhatók, beleértve a gerincet is, mivel segítik a izomnyújtást és a pancsolást. A jádmasszázs az izomfájdalom enyhítésére is használható, bármely sportolással kapcsolatos sérülések esetén is.

A jád ho axé masszázs sokféleképpen előnyös. A bőrápolási előnyök mellett, segítheti a lelki egészség és harmonikus energia kulcs karbantartását a következő módokon:

  • Javítja az alvásminőséget és hozzájárul a megnyugtató alváshiénnyé.
  • Csökkenti a fej és a nyakfájdalmakat.
  • Segít levezetni a stresszt és az idegfeszültséget összekapcsolva a testet és a lelket.
  • Serkenti a koncentrációt és javítja a memóriát.

A japán jádhenger használatának előnyei erőteljesek és sokrétűek, ennek ellenére, mindenki esetében használni javasolt, mielőtt elkezdene egy kezelést. Bár általában biztonságos, egyes bőrbetegségek és egyéb állapotok nem fogadhatják el ezt a módszert. Ami a használatát illeti, a legjobb, ha megbízható forrásokból tájékozódik arról, hogy hogyan lehet az eszköz használatát.

A legtöbb jádömzsök könnyen használható és ellenőrizhető. A jádhengerrel végzett arc- és testmasszírozás a legjobb, ha a szemek alá, hagyományos sminkre és a száraz bőrfelületekre történik. Különösen könnyű a szemkörnyéki bőrre helyezni, mert ez a terület a legérzékenyebb az elméleti öregedési jelekkel szemben.

Minden személy számára egyedi hatásai vannak a jádhengek használatának, ezért fontos megtalálni, ami a legjobban megfelel az egyéni bőrtípusnak. A jádömötés rendszeres használata segít az arc és a test megjelenésének javításán, de becsülendőek még a lelki és spirituális tényezők is. A japán jádhenger felszabadítja a hozzá kapcsolódó minden előnnyel járó lelki, fizikai és öregedésgátló hatásokat.

A japán jádgördülő rendszeres használata nagyszerű bőrápolási lehetőség, amely többféle haszontra szolgálhat az egészség és a jólét szempontjából. Ha