Formázó és Fixáló spray egyben: Ess szerelembe a Nanoil Hair Styling Spray-jével

A Nanoil Hair Styling Spray egy újdonság, amelyet a hajkoronádra téve, azonnal szerelembe esel. Mi teszi olyan népszerűvé a hajformázó sprayt a nők körében? Milyen előnyökkel kecsegtet a mindennapos használata? 

spray a haj könnyebb kezelhetőségéé nanoil

Nem sok hölgynek van természetszerűleg csodálatos frizurája. A legtöbb esetben a magabiztosságot adó hajkorona nagyon sok időbe és energiába kerül, mire végül elkészül és úgy áll, ahogyan azt a viselője elképzelte. Sajnálatos módon nem mindenkinek van elég ideje és energiája reggelenként a tükör előtt hosszan göndörítgetni, egyenesítgetni vagy csatolgatni a haját. Szerencsére a megfelelő kozmetikumokkal, ezek a hétköznapi feladatok sokkal egyszerűbbé és ami a legfontosabb jelentősen gyorsabbá is teszik. Az egyik jó példa erre, a Nanoil hajformázó és fixáló terméke. Olvass tovább, ha mélyrehatóan kíváncsi vagy erre a jolly joker kozmetikumra, meg fogod látni, hogy miért érdemes beszerezni.   

Nanoil Hair Styling Spray

Ez a Nanoil nemrégiben piacra dobott három hajformázója közül az egyik. A kezelhetőséget segítő spray-n túl, létezik hővédelmet célzó és volumennövelő változat is. Mindegyiket megtalálod a nanoil.hu oldalán.

Miben különbözik a Nanoil Hair Styling Spray? Az egy dolog, hogy univerzális. Ez többfunkciós terméknél – főleg ha éppen rohanásban vagy – nincs nagyobb kincs. Essen akkor is erre a választásod, ha minden fáradtság nélkül szeretnéd elkészíteni a frizurádat, de nem tudod igazán mit szerezz be ehhez. Ez a Nanoil spray nem csak könnyebben formázhatóvá teszi a hajkoronádat, de a tincseidnek is gondját viseli. A Nanoil Hair Styling Spray pontosan azt adja, amire minden bozontos, statikus és rendezetlen hajjal rendelkező nőnek szüksége van. 

nanoil hair styling spray

Hogyan fejti ki hatását? Hatások, amikre számíthatsz 

A látványos változás megtapasztalásához mindössze annyi a dolgod, hogy befújod a hajadat a Nanoil formázó spray-jével a szárítást, egyenesítést vagy feltűzést megelőzően. 

Rendszeres használata mellett a Nanoil Hair Styling Spray:

  • a hajad látványosan egyenesebb és puhább lesz 
  • megelőzi a göndörödést és statikusságot 
  • megkönnyíti a fésülést 
  • felgyorsítja a száradási időt 
  • a táplálásának köszönhetően elősegíti a erősebb hajat 
  • hidratáltság fenntartása 
  • mindenféle formázás tartósságának meghosszabbítása 

 

Nanoil spray-ben található összetevők 

Talán kíváncsi vagy arra, hogy a Nanoil spray kinézet javítását célzó képességei vajon honnan erednek. Az igazság az, hogy a Nanoil Hair Styling Spray sokkal több, mint egy hagyományos hajápolási termék, sokkal inkább hasonlít egy hajformázó permet és egy kondícionáló szerelemgyerekére. Egy ilyen sokoldalú termék előállítása úgy lehetséges, hogy felkutatták és összepárosították azokat az összetevőkete, amelyek kizárólag pozitív hatással vannak a hajra.

Az első és legfontosabb, hogy a Nanoil hajformázó spray lehelletkönnyű szilikonokat tartalmaz, amelyek nem nehezítik el a hajat, viszont cserébe kiegyenesítik a kutikulákat, illetve ezek az összetevők teszik könnyebbé a formázást is. Ezenkívül a termék ricinusolajban és panthenolban is gazdag – mindkettő híres arról, hogy visszatáplálja a hajszálakba a nedvességet és hosszú időn keresztül meg is tartja azokat hidratáltnak. Továbbá a puhaságot, ellenállóképességet és a ragyogást is fokozza. 

Ess szerelembe ezzel a kozmetikummal!

Még egy hatalmas plus, amiért a Nanoil hajformázója minden hajtípushoz megfelelő: legyen az dús, ritka, hosszú, rövid, festett. Használható száraz és frissen mosott hajon egyaránt. Semmi kiség nem férhet ahhoz, hogy ez a legjobb otthoni hajformázó spray. 

Ha még most sem vagy biztos abban, hogy a Nanoil Hair Styling Spray neked való, akkor csak tégy egy próbát.

Ess szerelembe a Nanoil Hair Styling Spray-vel!