TOP 5 szempilla szérum – válaszd ki a legjobbat!

Sok nő dönt úgy, hogy szempilla szérumot vásárol, hogy javítsa szempillái kinézetét, valamint biztosítsa a szükséges ápolást. Egy jó termék megakadályozza a törékeny szempillák kihullását. Nagyon hasznos azoknak, akik természetes módon, vagy a szempillahosszabbítás túlzott használata, illetve a szempillaspirál helytelen alkalmazása miatt vékony és rövid szempillákkal küzdenek. 

Jó, ha az igényeidnek megfelelő terméket választasz, hogy a lehető legjobb eredményt érd el.

Szeretnél figyelemre méltó eredményeket szempillaspirál használata nélkül? Esetleg a táplálálni és a regenerálni szeretnéd a szempilláidat? 

Nézd meg a legjobb szempilla szérumok rangsorát!

TOP 5 szempilla szérum, amelyek hatékonyságukkal lenyűgöznek

1. Nanolash Eyelash Serum

A Nanolash szempilla szérum az egyik legjobb szempilla szérum, ami a szépségpiacon kapható. A legjobb választás, ha szeretnéd javítani szempilláid állapotát, valamint jelentősen meghosszabbítani és megvastagítani őket. Összetétele természetes összetevőket tartalmaz. A termék biztonságos és szakemberek által tesztelt. A praktikus precíziós kefének köszönhetően a szérumot pillanatok alatt felviheted a szempilláidra. Alkalmas allergiásoknak, érzékeny bőrűeknek és szeműeknek. A Nanolash szérum képességei fogyasztók ezreit bűvölik el, hiszen mindössze egy hónap alatt megduplázza a szempillák hosszát!

2. Lashcode Eyelash Serum

Egy szempilla szérum, amely ugyanolyan jól működik, mint az első javaslat – Lashcode Eyelash Serum. Már az első használattól kezdve hat és a szempillákat a gyökerektől a végekig erősíti. Már két hét elteltével észreveheted a különbséget szempilláid kinézetében. Ez a szempilla szérum segít hidratálni a szempillákat, gátolja az öregedési folyamatokat, regenerálja őket és felkészíti a sminkelésre. A teljesen biztonságos, tápláló anyagokkal teli összetétel mindenképpen kiemeli a terméket a többi hasonló kozmetikum közül. Hatékony és könnyen használható – még a nagyon igényes fogyasztók esetében is nagyszerűen működik, akik saját maguk akarnak gondoskodni szempilláikról és szeretnék elérni a szépségszalon hatást.

3. RapidLash 

Szempilla szérum a nagy igényű felhasználók számára. A szempillák kevésbé törékenyek, a szempillavesztés csökken, de a szempilla nem lesz olyan hosszú és dús. Kényelmes a használata és finom formulája van. Összetétele peptideket, erősítő anyagokat tartalmaz, hihetetlenül fontos a szempilla ápolásban. A hajszálakat kondicionálja, rugalmasabbá és hidratáltabbá teszi. Ha nem szeretnél hosszabb szempillákat, hanem csak egy kis egyszerű szempilla ápolást, akkor ez a termék lehet a megfelelő választás számodra.

4. FEG Eyelash Enhancer

A FEG Eyelash Enhancer segít táplálni és erősíteni a károsodásra hajlamos szempillákat. Ennek a szempilla szérumnak köszönhetően a hajszálaid extra volument kapnak és azt is láthatod, hogy hosszabbak is lettek. Érdekesség, hogy a termék természetes növényi kivonatokkal van dúsítva. Ezek a következők: uborka kivonat, zöld tea kivonat és tökmag kivonat. A szempilla szérum nem irritálja a szemet és használható a szempillahosszabbítással is, mert nem oldja fel a ragasztót. A hatás csak akkor lesz látható, ha nem feledkezel meg a rendszeres használatról.

5. Latisse

A Latisse egy FDA által jóváhagyott szempilla szérum, amely nem okoz semmilyen mellékhatást, de a legjobb, ha elkerülöd, hogy a szemedbe kerüljön. Mind a szempillákra, mind a szemöldökre használható. A szempilla szérum regenerálja a hajszálakat és jelentősen megerősíti azokat. Alkalmazása nem a legkényelmesebb – egyesek nem biztos, hogy szeretik a kis spatula használatát a hajszálak táplálásához. Ráadásul minden használat után ki kell cserélni. A lehetséges eredmények közé tartoznak a hosszabb, dúsabb szempillák, amelyek kevésbé hajlamosak a kihullásra.