A kevesebb több! Termésetes hatás  a Nanobrow Lamination Gel-el

nanobrow lamination gel

A trendek változnak, de a természetesség sosem megy ki a divatból. A minimalizmus a szépség- és testápolási termékekben nem csak az elfoglaltaknak jelent élvezetet. Egyre többen értékelik ezt a trendet a kényelem, a helytakarékosság és a környezetbarát megoldások miatt. Néhány jó szépségápolási termék a sminkkel zsúfolt fiók helyett? Manapság a kevesebb több. A minimalista sminkes nem teljes a Nanobrow Lamination Gel nélkül.

Hogyan működik a Nanobrow Lamination Gel?

A kifinomult aplikátor lehetővé teszi, hogy a gél minden egyes hajszálat bevonjon, megduplázva annak volumenét. A telt és dús szemöldök illúzióját kelti. A gél egész nap a helyén tartja a hajszálakat. A gél formulája nem szárítja a szőrszálakat és nem irritálja az érzékeny szem- és szemöldökterületet. Ez a gyengéd kozmetikum még a nagyon érzékeny bőrre is alkalmas. Remekül helyettesíti a klasszikus szemöldökfésülést  vagy szemöldökszappant. A Nanobrow Lamination Gel egyedülálló szemöldök lamináló hatást biztosít – kozmetikai beavatkozás nélkül!

Használati utasítás: A Nanobrow Lamination Gel-t használhatod önmagában, vagy kombinálhatod más szemöldök sminktermékkel (ceruza, szemöldökpor vagy pomádé). Találd meg a természetes szemöldökszínednek megfelelő árnyalatot (bézs, barna, fekete), vagy válaszd az átlátszó változatot (Transparent). Egy pálcika segítségével alaposan kend be a termékkel a szemöldöködet. Fésüld a szőrszálakat a növekedési irányba, kissé felfelé emelve őket. Ez vizuálisan vastagabbá teszi őket. Az elegánsabb megjelenés érdekében simítsd el a szemöldök felső szélét és így egyetlen szőrszál sem áll ki.

Nanobrow Lamination Gel – szemöldök gél

Elérhető a következő színekben:

Szemöldök lamináló kezelés kontra Nanobrow Lamination Gel

Nem titok, hogy a szemöldök laminálása olyan kozmetikai eljárás, amely kémiailag megváltoztatja a szőrszálak szerkezetét. A tioglikolsav, a lamináló szerek fő összetevője lebontja azokat a kötéseket, amelyek meghatározzák a szemöldök természetes alakját és növekedési irányát. A speciális laminálószerek meghatározzák a kozmetikus által adott új szemöldökformát. A hatás körülbelül 1-2 hónapig tart.

A Nanobrow szemöldökgél kozmetikus felkeresése nélkül biztosítja a  laminált szemöldök hatást. Az innovatív gél fényt ad és a szemöldök lamináló termékekhez hasonlóan a helyén tartja a szőrszálakat. Nagyobb kapacitása több hónapos rendszeres használatot biztosít. A Nanobrow gél ráadásul minden nap táplálja és erősíti a szemöldökgyökereket. A legjobb megoldás érzékeny, bőrpírra hajlamos bőrre.

a legjobb szemöldökzselé vélemények

Szemöldökápolás és sminkelés egyben!

A Nanobrow Lamination Gel formulája ricinusolajat tartalmaz, amely fokozza a fényt és védi a szemöldököt a károsodástól. A ricinusolaj természetes szemöldökszérumként működik, amely erősíti a gyökereket és elősegíti a haj növekedését. Az olajban található vitaminok hidratálják és regenerálják a szemkörnyéket. Az eredmény? Mindig egészséges, erős és telt szemöldök, a napi szemöldökformázás ellenére is.

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)