Legyél olyan,mint Benjamin Button – Hogyan legyél fiatalabb

Minden nő kíválóan és fiatalon akar kinézni. Telnek az évek és Benjamin Button-on kívül senki sem jött rá hogyan lehet visszatekerni az időt és hogyan lehet fiatalnak tünni. Esztétikus orvostudománynak is van pár ötlete hogyan tartsuk formába testünket és hogyan nézzünk ki jobban mint valaha. Sok nő nagyszerűen érzi magát és szeretnék ha külsejük egyezzne belső állapotukkal. Olvasd tovább,hogy megtudd hogyan tökéletesítsd külsődet.

BenjaminButton2

Barna, öregedési pöttyök

A ráncok és csíkók befedésével visszafordíthatod az öregedési folyamatot. Van egy új módszer az öregedési pöttyök csökkentésére a kézen. A bőrproblémáko többsége kozmetikai szalonokban kezelhető. A mimikai ráncok 30 évesen lesznek láthatóak. Az első kezelés azok számára, akik meg akarnak szünni a pöttyöktől az IPL. Az IPF, magyarul Intenzív Pulzus Fény a kezelés,amiről már valószínűleg hallottál. Éveken át sikeresen használták 3 dologra. Az első probléma az arcon való pigmentáció, nap által keletkezett sérülés vagy öregedési pöttyök. A második egészségügyi állapot,amit lehet IPF-nyel kezelni azok a feltűnő,kicsi vérerek. Az utolsó kozmetikai probléma,amivel az IPF tud segíteni az a szőrtelenítés.

Ami elbűvülő az IPF kezelésben az,hogy nincs gyógyulási idő és a páciens folyathatja napi tevékenységeit amint elhagyta az orvosi kabint. 3 kezelés során minden bőrelszíneződést hatásosan tudnak kezelni. A procedúra nem tart sokáig szóval még ebédidőben is tudnak kezelni. Ezzel a módszerrel évekig eltűntet bármilyen bőrelszíneződést.

Laza bőr

BenjaminButton1-2

A lógó bőrrel rengeteg nő küzködik. Nincs szükség a nyak sebekkel való elfedésére. Próbáld ki az arc jógát hogy újra feszes legyen a bőröd
A bőr képes visszamenni az eredeti pozíciójába ha elég gyorsan és hatékonyan formázzák. Rengeteg speciális gyakorlat van amit otthon is el tudsz végezni. Tedd a két mutató ujjadat a légcső oldalára, majd mozgasd az ujjaidat fel-le, így növekszik a vérkeringés, ami összehúzza a bőrt tartó izmokat. A bőr feszesebb és fiatalosabb lesz.

Ráncok

BenjaminButton1-1

A ráncok csökkentésére a jógától és a krémektól eltekintve van más alternatíva is. Apart from using the face creams and doing the yoga, you can also try more invasive method of shallowing wrinkles. A ‘thread lift’, másnéven ‘stitch lift’, egy nem műtéti beavatkozás, ami megemeli a nyak és arc bőrét. Speciális cérnákat ültetnek a bőr alá, amelyek összehúzásával feszesül a bőr. Ezeket valamilyen erős kötőszövethez rögzítik, például a homloknál.
Ennek köszönhetően az arc fiatalosnak tűnik. A ráncok csökkennek, és a lelógó szemhéj is megszűnhet. Az öregedés jeleit elnapoljuk, a lógó bőrt megemeljük. A kezelés a fonatokat tű segítségével a zsírszövet alá helyezi, így minimális a sérülés. Ezek a fonalak idővel felszívódnak (9-12 hónap). De nem ez az egyetlen módszer. rengetegen végleges plasztikai műtéteket végeztetnek. Ez a módszer viszont rizikós, visszafordíthatatlan és több mellékhatással jár.

Tudtad hogy a vörös fény technológiáját otthon is használhatod? rengeteg cég ajánl a kliensei számára kicsi hordozható vörös lámpákat. Egyszerűen csak bekapcsolod, és oda irányítod, ahol probémás a bőr. A vörös fény növeli a vérkeringést és a kollagén termelését, ami feltölti a ráncokat. Rendszeres használat mellett fiatalos megjelenést kölcsönözhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük