Szempillahosszabbítás – Minden, Amit Tudnod Kell

Műszempillák drámai módon megváltoztathatják a külsődet. Nekik köszönhetően vonzóbb és szexibb és magabiztosabb vagy.

Műszempilla- Mi is az?

A szempillák hosszabbítása a műszempilla igazihoz való ragasztását jelenti. Könnyűnek hangzik, mégis szakértő segítségére van szükség a szakszerű alkalmazáshoz. Lehetetlen magadnak megcsinálni.

zempillahosszabbítás

A műszempillák egy speciális ragasztóval vannak odaragasztva. A szakember külön pillákat, vagy akár pilla csoportokat is felragaszthat. A ragasztás előtt a szempillákat szétválasztják és minden kosztól és smink maradványtól megtisztítják. Fontos a kényelmes környezet, hogy a kezelés alatt jól érezze magát az ügyfél. Apró csipeszek segítségével hozzá kell ragasztani a pillákat az eredeti pillákhoz közel a szempilla tövéhez. A műszempillák addig tartanak, ameddig az eredeti szempilla ki nem esik.Ha nem megfelelően ápoljuk a pillákat idő előtt megtörhetnek vagy kieshetnek. A kezelés 1-2 órát vesz igénybe. Ezalatt az ügyfél csukott szemekkel fekszik. Ő váaszthatja ki a pilla hosszát, ívét és anyagát. A szakember feladata ezeket jóváhagyni, és a legmegfelelőbb pillákat javasolni a vendégnek.

There are different methods that can make our eyelashes look dense and long. Using good eyelash serum such as Nanolash can effectively thicken and darken natural eyelashes. Thanks to natural formula packed with vitamins and minerals, people who suffer from skin allergies and those with sensitive eye skin area can use Nanolash.

Szempillahosszabbítás- Módszerek

A legnépszerűbb módszerek az 1:1, 2:1 és a 3:1. Az első a legnépszerűbb, valószínűleg a természees hatása miatt. A kezelés folyamán a szakember szétválsztja a pillákat és ragasztóval hozzájuk ragasztani a mű pillákat. A kezelés akár 3 órát is igénybe vehet, ezért kényelmes pozícióban érdemes feküdni. A 2:1 módszerben a szempillához két másik pillát ragasztanak, értelemszerűen a 3:1 módszerben pedig hármat. Annak elkerülése érdekében, hogy a pillák ne törjenek meg érdemes selyemből rendelni a műszempillákat, mert ezeknek a súlya a legkevesebb.

A Szintetikus Szempillák Fajtái

Ha nem engedheted meg magadnak a kezelést, de tetszik a végeredmény, vehetsz olyan pillákat, amiket te is fel tudsz rakni. Ez viszont nem tartós, és a nap végén le kell szedni. rengeteg műszempillát találhastz online, különböző méretekben, színekben és ívekben. Csak egy csipeszre és ragasztóra van szükséged. Ez a fajta szempillahosszabbítás azoknak ajánlott, akiknek csupán egyszeri alkalomra kell.

zempillahosszabbítás1

Műszempillák- Összefoglalás

A szempilla hosszabbítás azoknak jó, akiknek rövid és ritka a szempillájuk. Csak képzett szakember tud megfelelő kezelést végezni. Az ár a szempillák számától és anyagától függ. A kezelés maga elég időigényes, szóval csinálj pár szabad órát. Azok akik allergiásak a pillák anyagára vagy a ragasztóra ne használjanak ilyesféle pilla hosszabbítást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük