Smashbox Pilla újító Kezelés & Balzsam

Mit adnál fel a hosszabb és vastagabb pillák érdekében?

Én feláldoztam a sajátaimat tudtom nélkül. Mindig is vágytam eszméletlen hosszú pillákra. Pár lány elég szerencsés ahoz,hogy szép pilláik legyenek: én nem voltam köztük. Mivel mindenki körülöttem műpillákat hordott,úgy gondoltam,ez nekem kell. Barátaim azt mondták,hogy időt és energiát spórolnék vele. Egy éve van műszempillám ha jól emlékszem.

Smashbox2

Be kell vallanom eszméletlen jól néztek ki. Idővel az izgatottságom kétségbeesésbe fordult. Teltek a hónapok és észrevettem,hogy a saját pilláim hullanak. Eljutottam addig a pontig,mikor a technikusom 1:3 módszert ajánlott világos,mink pillákkal. A teljes hatásért. Majd észrevettem,hogy a saját szempilláim állapota nagyon rossz volt. Mink pillákat hordtam 3 hétig aztán úgy döntöttem,hogy nem megyek újratöltő kezelésre többé. Szavakkal nem tudom leírni,hogy a szempilláim rosszul néztek ki. Elrohantam a gyógyszertárba szempillaszérumért és úgy találtam rá a Smashbox Pillaújító Kezelés & Balzsamra. Mindennap szempillaspirál alapnak használtam.

Kíváló eredményeket vártam és ami fontosabb,a szempilláim gyors visszanövésére. Lehet,hogy türelmetlen voltam,de nekem a Smashbox Pillaújíó Kezelés & Balzsam egyáltalán nem működött. Átsimítani a pilláidat bármilyen szérummal nem fogja javítani a szmepilláinkat.

Smashbox

Fontos a pillák gyökereit táplálni,hogy erősebb pillák tudjanak nőni. Eredményeket nem látva kutattam egy kicsit és megtaláltam a Nanolash-t. A Smashbox Pillaújító Kezelés & Balzsammal ellentétben a Nanolash közvetlen a mirigyeknél hat és vitaminokkal és ásványokkal látja el őket. A Nanolash-nek vagy egy kicsi,csúcsos keféje,ami a szérumot pont a felső pillavonalon oszlat el.

Csak 2 hete használom a Nanolash-t ,de már látom,hogy sokkal gyorsabban nőnek vissza a pilláim és látszanak a babapillák. A Smashbox Pillaújító Kezelés Balzsam nem terr semmit a sűrűsége érdekében és boldog vagyok,hogy lecseréltem egy jobb szérumra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük